З архіву ПУ. Військові відразу відключили місто від інтернету: У небі над Бразилією збили "НЛО" (відео)

У Пау-Гранде відразу зник інтернет та мобільний зв'язок, а озеро неподалік очепили військові.

У Бразилії люди випадково помітили момент падіння НЛО в озеро біля Ріо-де-Жанейро. Незвичайний інцидент стався в невеликому населеному пункті Пау-Гранде 13 травня 2020 року, передають Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Тут місцеві жителі побачили літаючі об'єкти, що світяться, які деякий час перебували в полі зору очевидців, а потім один з них несподівано пропав. У терміновому порядку військові прибули на місце і почали закривати квадрат, обмеживши доступ до водоймища. Також вони забирали у людей смартфони та інші девайси, на яких вдалося зняти кадри з НЛО.

Цікаво, що в даний момент військові не розголошують подробиць. Вони роблять все можливе, щоб громадяни не донесли до громадськості деталі події. У місті відключили інтернет, і зараз там немає мобільного зв'язку.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...