З архіву ПУ. "Вона хвора?": Мережу шокували нові фото української Кім Кардашьян

Блогер і модель Олена Омович, яку називають у мережі українською Кім Кардашьян, зіткнулася з критикою за надмірну худорлявість, передають Патріоти України.

Вона опублікувала в Instagram нові знімки в облягаючому нюдовому боді. У коментарях до фото фоловери розкритикували її за надмірну худорлявість і порекомендували не жартувати зі своїм здоров'ям:

«Анорексія?», «Не жартуй зі своїм здоров'ям, харчуйтеся правильно», «Як з концтабору втекла», «Мені здається, ти чимось хворієш!», «Ти така худа!!! Це не сексуально», «Схожа на черв'яка з фільму люди в чорному», «Вже занадто худа», «Ой, що з нею, вона хвора?», - пишуть в Мережі.

Омович також розмістила відверте фото, зроблене на відпочинку в заміському комплексі в лісі під Києвом. На знімку модель зображена оголеною, прикриваючись білим простирадлом.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...