З архіву ПУ. Вони приречені на щастя: Астрологи назвали найміцніші пари за знаком Зодіаку

Астрологи назвали три найміцніші пари за знаком Зодіаку, передають Патріоти України.

Овен та Водолій

Ці знаки об'єднує любов до різноманітності. Представники цих знаків Зодіаку хочуть зробити своє життя яскравим і незабутнім, тому їм ніколи не буває нудно або нецікаво в компанії один одного.

Рак і Риби

Ці два знаки належать до однієї стихії, тому їх темпераменти схожі і звички майже однакові. Практично відразу після знайомства у цих двох знаків виникає відчуття ніби вони знають один одного все життя.

Лев і Стрілець

Знаки в цій парі відрізняються особливою пристрасністю. І Лев і Стрілець - гедоністи: вони вміють повною мірою насолоджуватися і радіти життю. У парі Лев і Стрілець можуть стати один для одного стимулом рухатися вперед і досягати вершин.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...