З архіву ПУ. "Вопрос про дно и не уместен уже": У мережі яскравими фото порівняли привітання з 8 Березня в Сімферополі і Києві

Напередодні 8 Березня 2019 року чоловіки вітали представників прекрасної статі зі святом.

Вранці в Києві на станції метро «Дарниця» троє культуристів креативно привітали киянок. Вони позували на козирку метрополітену з оголеними торсами, демонструючи мускулисте тіло. Багато жінок знімали «шоу» на телефони, посміхалися і підбадьорювали бодібілдерів, передають Патріоти України.А в окупованому Сімферополі активісти, переодягнені «зеленими чоловічками» в балаклавах і з квітами, ходили по вулицях і вітали кримчанок. Про це в Twitter повідомила блогер RoksolanaToday & Крим.

«Симферополь сегодня. Вопрос про дно, наверное, и не уместен уже. Если зазеваться на улицах родного города, то можно вступить в полное дерьмо. Кстати, идея депутата госдуры Руслана Бальбека. Слов нет от «восторга», — написала вона під фото.«А пики чого ж ховають?»; «Это они что пытаются изобразить? Что за камуфляжный кретинизм?» — так прокоментували закриті обличчя «галантних» кримських кавалерів.

«Я и так не великий фанат ОДНОГО «женского"дня в году. Совок. 364 дня ты ломовой конь на стройках социализма. Один день женщина ты или женщина или конь-весь год. НО ЭТО может совсем вылечить от праздника и тюльпанов. Реконструкция событий оккупации. На фото как раз букета не хватает», — додала блогер, нагадуючи про «кримську весну» 2014.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно