З архіву ПУ. "Вовчиці" в істериці: Дружина Винника звела фанатів з розуму запаморочливою фігурою

Раніше Таїсія Сватко, котра 4 січня святкує день народження, була бек-вокалісткою свого коханого, проте потім почала виступати самостійно під псевдонімом Таюне.

Українська співачка Таїсія Сватко, дружина Олега Винника, вийшла на новий виток своєї сольної кар'єри. У мікроблозі "Інстаграм" вона розповіла про нові досягнення і показала свіжі фото з концерту, передають Патріоти України 4 січня 2021 року.
Таїсія поділилася, що виступила на новорічному "вогнику". На знімках вона постала в бежевому латексному плащі з поясом і широким коміром. Під ним можна помітити чорний топ і кулончик на тонкому ланцюжку, який зробив акцент на зоні декольте. Волосся красуня зібрала в хвіст на потилиці.

"У новорічну ніч співатиму для вас на "Музичній платформі". Дивіться на @kanalukraina", - підписала знімки Таїсія.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...