З архіву ПУ. "Вперше за вісім років я дозволила собі": Фреймут показала свою розкішну квартиру в центрі Києва (фото, відео)

Українська телезірка Ольга Фреймут показала свої розкішні апартаменти в історичному центрі Києва - Подільському районі, передають Патріоти України.

У квартирі ведуча проживає разом зі своїм чоловіком, генеральним директором "Нового каналу" і продюсером Володимиром Локотком, а також трьома дітьми: дочками Златою і Євдокією та сином Валерієм. Знімками Фреймут поділилася на особистій сторінці в Instagram. Артистка зазначила, що вибрала нерухомість на Подолі, бо цей район нагадує їй Львів.

Інтер'єр в її квартирі виконаний в світлих тонах, з використанням натуральних матеріалів – каменю і дерева. "Для мене інтер'єр оселі – це паспорт людини. Дуже ретельно займалася дизайном квартири на Подолі: щоб він був "ever green" і схожим на мене, щоб роки йшли йому на користь і не треба було міняти меблі. Хіба реставрувати. Я люблю, коли стиль в будинку живе з господарем, дорослішає, старіє..." – розповіла Ольга.

Нещодавно ведуча поділилася, що вдосконалила інтер'єр своєї вітальні – повісила на стіну велике дерев'яне панно у вигляді карти світу. "Вперше за вісім років я дозволила собі змінити інтер'єр вітальні. Дерев'яна мапа з екологічних матеріалів перемогла консервативність смаку", – додала вона.

Крім величезного панно, інтер'єр квартири Фреймут також доповнений елегантними аксесуарами і витворами мистецтва. Навіть в кімнаті її старшої дочки – 14-річної Злати, розташовано багато картин.

Відзначимо, періодично Ольга Фреймут з усією родиною проживають в заміському особняку, який вони орендують. Поки, за інформацією ЗМІ, сім'я телеведучої не придбала власну нерухомість за містом.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...