З архіву ПУ. Вражаюча красуня: 14-річна дочка Моніки Беллуччі Діва Кассель вийшла на подіум (фото)

Для юної моделі цей світський вихід став одним з перших.​

Діва Кассель. Фото: Gettyimages.com.

Дочка 54-річної Моніки Беллуччі і 52-річного Венсана Касселя в минулу суботу вийшла в світ, передають Патріоти України 17 червня 2019 року.

Діва Кассель відвідала показ чоловічої колекції Dolce & Gabbana під час Milan Men's Fashion Week Spring / Summer 2020. Для юної моделі цей світський вихід став одним з перших.

Юна зірка вдягнула облягаючі укорочені чорні штани, чорний атласний піджак і мереживний топ. Як аксесуари вона вирішила за краще узяти чорну сумку Dolce & Gabbana і відкриті чорні босоніжки на підборах. Один з чорно-білих знімків дівчина виклала в свій Instagram, який, до речі, тільки нещодавно став відкритим для широкої публіки.


"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...