З архіву ПУ. "Все, что надо знать о доходах со стихийной торговли": Мережу повеселило фото незвичної продавчині в Києві

Поки кияни шоковані підвищенням цін на проїзд у громадському транспорті, бабуся торгує сливами прямо з борту Range Rover Evoque.

Стихійну торгівлю не зможе подолати ніхто? Фото: соцмережі.

Користувачів інтернету поселила фотографія незвичайної продавчині в Києві. Відповідний знімок в групі "Наш будинок - Березняки" в Facebook розмістив Станіслав Хухаєв, передають Патріоти України.

"Все, що вам потрібно знати про доходи зі стихійної торгівлі. Поки ви шоковані підвищенням цін на проїзд у громадському транспорті, бабуся торгує сливами прямо з борту свого Range Rover Evoque, на території "Комфорт Таун", - написав він.

"Не бачу нічого поганого. Синок чи внучок привіз маму чи бабусю продати своє вирощене. Щоб не було нудно пенсіонерці", "Молодець жінка", "Тепер я бачив все", "Ось це я розумію рівень", "Дешевше Range Rover Evoque в оренду взяти, ніж за місце на базарі платити!", - пишуть в інтернеті.

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...