З архіву ПУ. "Все, что надо знать о доходах со стихийной торговли": Мережу повеселило фото незвичної продавчині в Києві

Поки кияни шоковані підвищенням цін на проїзд у громадському транспорті, бабуся торгує сливами прямо з борту Range Rover Evoque.

Стихійну торгівлю не зможе подолати ніхто? Фото: соцмережі.

Користувачів інтернету поселила фотографія незвичайної продавчині в Києві. Відповідний знімок в групі "Наш будинок - Березняки" в Facebook розмістив Станіслав Хухаєв, передають Патріоти України.

"Все, що вам потрібно знати про доходи зі стихійної торгівлі. Поки ви шоковані підвищенням цін на проїзд у громадському транспорті, бабуся торгує сливами прямо з борту свого Range Rover Evoque, на території "Комфорт Таун", - написав він.

"Не бачу нічого поганого. Синок чи внучок привіз маму чи бабусю продати своє вирощене. Щоб не було нудно пенсіонерці", "Молодець жінка", "Тепер я бачив все", "Ось це я розумію рівень", "Дешевше Range Rover Evoque в оренду взяти, ніж за місце на базарі платити!", - пишуть в інтернеті.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...