З архіву ПУ. Все фальшивка: "Віддають честь рядженому г*вну". На параді в Москві виявили псевдо-ветерана (фото)

У Москві 9 травня 2019 року на параді на честь Дня перемоги на трибунах виявили псевдо-ветерана. Відповідне фото з "генералом-полковником козачих військ" з'явилося в мережі, повідомляють Патріоти України.

"Ось цьому рядженому гівну зараз віддають честь на парадах Перемоги. Знайомтеся: цілий генерал-полковник "козачих військ" Кочетов Володимир Миколайович. Служив в армії всього 3 роки: з 1951 по 1954 в Румунії. Потім займався слесарством і журналістикою. Ветеран, мати його", - йдеться в Twitter.

Примітно, що викриваючи публікації про Кочетова вже з'являлися набагато раніше. У 2015 році диякон Андрій Кураєв в ЖЖ опублікував його фото з путінським "вовком" - байкером Олександром Залдостановим.

У коментарях пишуть, що справжніх ветеранів майже не залишилося, тому, швидше за все, на таких пропагандистських заходах в Росії присутні підставні особи.


Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...