З архіву ПУ. Все погано: Фото з Росії вразило соцмережі

У мережі опубліковано фотографію з Росії, яка вбила соціальні мережі у серпні 2019 року. З тих пір ситуація не поліпшилась.

Відомий політичний оглядач Сергій Талк показав фото на своїй сторінці в соціальній мережі і назвав передвісником серйозних змін в Росії, передають Патріоти України.

На знімку написаний на асфальті телефон, зателефонувавши за яким можна придбати сир пармезан.

Після введення російських контрсанкцій продукція виробників Західної Європи потрапила в Росії під заборону.

Талк вважає, що такі сигнали можуть стати передвісником серйозних змін в Росії. "Фото з Росії прислали. Колишні співвітчизники запитують: це точно не наркотик? Іноземці взагалі в подиві: чому не можна це купити в магазині? Їм не зрозуміти, що диктатор заборонив підданим якісну їжу. Все-таки щось серйозне повинно статися з країною. Не може це довго тривати", - написав він.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...