З архіву ПУ. Все таємне стає явним: Данилко "засвітився" в Москві на дні народження телеведучого з "Миротворця" (фото)

Андрій Данилко. Фото: 112 Україна.

Український музикант і продюсер Андрій Данилко, відомий також як Вєрка Сердючка, у січні 2021 року "засвітився" в Москві на дні народження популярного в Росії ведучого Андрія Малахова. Спільним знімком із Данилком та Малаховим поділився співак Прохор Шаляпін на особистій сторінці в Instagram, повідомляють Патріоти України.

"Але ж на цьому фото могло бути аж три Андрії... З днем народження, Андрію! Високих рейтингів, міцного здоров'я і неймовірного особистого щастя! Завдяки тобі мені завжди є що згадати з усмішкою", – написав Шаляпін.

На знімку, крім Андрія Малахова, Андрія Данилка і Прохора Шаляпіна, зображена близька подруга українського музиканта і партнерка Вєрки Сердючки по сцені – артистка Інна Білоконь.

Зазначимо, 11 січня популярному в РФ телеведучому, журналісту і шоумену Андрію Малахову виповнилося 49 років. У 2019-му Малахова було внесено в базу центру "Миротворець" як особу, що загрожує національній безпеці України.

Додамо, що пізніше Андрій Данилко заявив, що не був присутнім на цьогорічному святкуванні дня народження Андрія Малахова.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...