З архіву ПУ. Все в нас буде добре: Світлина найромантичнішого моменту на параді до Дня Незалежності 2018 року

Для дівчини, яка приїхала підтримати свого хлопця, такий поворот подій виявився повною несподіванкою.

Курсант освідчився коханій прямо на параді. Фото: Фейсбук.

На військовому параді в День Незалежності України курсант В'ячеслав Короткий освідчився своїй коханій. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ в Facebook, передають Патріоти України.

«На головному святі України на головній вулиці Києва учасник параду Незалежності курсант-прикордонник В'ячеслав Короткий зробив пропозицію руки і серця своїй коханій - Тетяні Федорчук», - йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначають, що для дівчини, яка приїхала підтримати свого хлопця, такий поворот подій виявився повною несподіванкою. «Емоцій додала святкова атмосфера, заохочувальні оплески і спів учасників параду. А також букет, який вручив цілий генерал - ректор академії прикордонної служби. Хіба могла Тетяна в такій обстановці сказати щось інше, крім «ТАК!». Бажаємо молодій парі щастя і багато позитивних вражень!», - акцентували в ДПСУ.


В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...