З архіву ПУ. "Вся Україна буде російською!": Скандал з вояжем львівської красуні до московського друга отримав продовження

Товариш володарки титулу "Міс Львів-2018" Наталії Болюх назвав українців "хохлами", Крим – російським і пригрозив, що скоро "вся Україна буде російською".

Московський чиновник, до якого українка літала на побачення, заявив про це під час прямого ефіру в своєму акаунті в Instagram у грудні 2020 року, передають Патріоти України з посиланням на Високий замок.

За інформацією журналістів, товариша дівчини звуть Алік Назарян. Минулого року він став радником керівника Федеральної служби з нагляду в сфері природокористування.

Раніше Назарян був помічником депутата Держдуми від Ліберально-демократичної партії Росії, головою якої є скандально відомий Володимир Жириновський.

У своїх соцмережах Назарян публікує фотографії з георгіївською стрічкою, висловлює свою повагу Рамзану Кадирову і дякує йому за підтримку. У розмові зі ЗМІ він підтвердив, що особисто знайомий з Володимиром Путіним.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...