З архіву ПУ. Всупереч арабським традиціям: Жінкам-поліцейським Лівану видали дуже відверту форму

Зроблено це було заради залучення туристів.

Нова форма у поліцейських Лівану. Фото: auto.24tv.uaВідверту поліцейську форму влітку 2018 року видали співробітницям органів охорони правопорядку Лівану, повідомляють Патріоти України. Нечувана річ для країни Близького Сходу!

Хоча Ліванська Республіка – країна багатоконфесійна і значно розкутіша за більшість арабських країн, коротенькі шорти, червоні беретки та розпущені коси поліціянток викликали справжній фурор серед місцевого населення і особливо водіїв.

Запровадив таку форму для жінок-поліцейських П'єр Ашкар – мер міста Брумман. І зроблено це було заради залучення до міста туристів! Поза межами Бруманну така експлуатація жіночої вроди викликала звинувачення у сексизмі. Європейські туристи, заради яких, власне, дівчата й вдягли шорти відреагували на нововведення неоднозначно. Але самі східні красуні раді новій формі, оскільки у ній не так спекотно, як у старій і, до того ж, значно зручніше.


Джерело: Auto24

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...