З архіву ПУ. Втрачено час: Ольга Сумська розплакалася, говорячи про доньку (відео)

Ольга Сумська, схоже, "зламала" код молодості і краси, тому підтвердження - її молодий і квітучий зовнішній вигляд, передають Патріоти України.

Актриса – чудова господиня, вона часто ділиться рецептами з особистої кулінарної збірки, вчить готувати швидкі і корисні смачні вітамінні сніданки і складні святкові страви, але при цьому вона може похвалитися точеними формами. А ще Ольга - дружина, мама і бабуся.

Правда, зараз їй доводиться "надолужувати" втрачений колись час, у програмі "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна" Ольга зізналася, що недодала любові старшої дочки, Антоніні Паперній, коли та була малою.

Ольга Сумська зі сльозами на очах вперше заговорила на цю тему: "За рахунок того, що я їздила на зйомки, Тоня недоотримала, можливо, материнської уваги. Це були дуже зворушливі моменти, коли вона мене чекала з гастролей, я тільки сьогодні розумію, як це було для неї...".

На запитання ведучої, чи не вимовляла вона матері пізніше своїх дитячих образ, Сумська зізналася, що досі відчуває це. Дуже шкода про втраченому часу, підтвердила Ольга, але зізналася, що сьогодні вона намагається надолужити згаяне.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...