З архіву ПУ. Вибухнули голови: Вчені зробили сенсаційне відкриття про загибель жителів Помпей (фото)

Археологи розповіли, що під час виверження вулкана люди померли, практично, миттєво від скипання рідин в тілі.

Фахівці з Італії вивчили останки загиблих жителів міста Помпеї і розповіли про їх смерті. Дані досліджень опубликовані в журналі Plos One, передають Патріоти України.
Жителі міст Помпеї, Геркуланум і Стабії, що розташовувалися біля підніжжя вулкана Везувій, загинули в 79 році нашої ери під час виверження. За даними археологів, у більшості жителів голови, буквально, вибухали.
Вивчивши кістки загиблих, фахівці з'ясували, що смерть була миттєвою. Температура в місті зросла настільки, що кров усередині тіла скипала, перетворюючись на пару. Він створював неймовірний тиск, від якого череп вибухав. Про це свідчать мінеральні елементи з великим вмістом заліза і його оксидів всередині кісток і черепів.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...