З архіву ПУ. Вийшов погратися на вулиці: Чотирирічного хлопчика розтерзали і з'їли дикі свині

Тварини напали на дитину і потягли її на сміттєзвалище поблизу.

На околиці індійського міста Хайдарабад навесні 2020 року сталася страшна трагедія. Чотирирічного хлопчика з бідної сім'ї, який вийшов погуляти на вулиці, вбили дикі свині, передають Патріоти України.

Тварини напали на дитину і потягли її на сміттєзвалище поблизу. Там вони розірвали його і частково з'їли тіло. Батьки, які розшукували хлопчика, прибули на звалище, коли поліцейські намагалися ідентифікувати жертву. Дитину доставили в лікарню, але там змогли лише констатувати її смерть.

Як повідомляє видання Telangana Today, місцеві жителі давно скаржилися на свиней, які безперешкодно бродять по вулицях, але влада скарги ігнорувала.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...