З архіву ПУ. Виховує маленьку дочку, хвору на ДЦП: З'явилися фото дівчини, над якою поглумилися поліцейські у Кагарлику

26-річна Неля Погребицька, яку гвалтували і катували в поліцейському відділенні Кагарлика, виховує 5-річну доньку, хвору на ДЦП. Про це повідомляє "КП" в Україні", передають Патріоти України.

Журналістам вдалося поспілкуватися з родичами і односельчанами потерпілої. Сама Неля, яка живе в селі Стави поруч з Кагарликом, з журналістами поки на зв'язок не виходить.

"Не агресивна, спокійна і добродушна дівчина. Вона сором'язлива і правильно вихована людина. Не так давно близько року пропрацювала в ресторані. Зараз у її дочки проблеми з ніжками, тому Неля весь час сиділа з нею вдома, доглядала за дитиною", - говорить двоюрідний брат потерпілої Микола Погребицький.

Він також зазначає, що раніше Неля проблем з законом не мала. Односельці неохоче говорять про подію, однак співчувають потерпілій і відгукуються про неї позитивно. Мешканка села Катерина каже, що сім'я Нелі жила скромно, але пристойно.

"Кажуть, що у неї стосунки з чоловіком були проблемні. Дуже багато сварилися. Можливо, на грунті ревнощів. Начебто останнім часом разом не жили. Так-то про неї мало хто щось знає. Однак усі сходяться в одному - якою б вона не була, але її дуже шкода. Жодна жінка не заслуговує випробувати таке... В шкільні роки вона була звичайною дитиною, не проблемною, навпаки, дуже серйозною і відповідальною. Займалася спортом. Не можна сказати, що у них неблагополучна сім'я, це не так. Просто дуже скромно жили. П'яними їх ніхто ніколи не бачив. Неліна дочка теж завжди акуратно одягнена, чиста, доглянута, так само, як і сама Неля", - розповіла Катерина.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...