З архіву ПУ. Вино з мишенят і парфуми з Радянського Союзу: У Музеї огидної їжі відкрили виставку алкоголю

Музей створили у 2018 році. Біля входу до музею є табличка — на ній вказують, скільки людей за день обблювалися під час екскурсії. Тут представлені 80 найогидніших продуктів. Відвідувачі мають можливість понюхати і спробувати деякі страви.

У шведському місті Мальме відкрили виставку дивних алкогольних напоїв в Музеї огидної їжі. Більшість напоїв виникли через те, що у людей не було звичного алкоголю, а напитися дуже хотілося, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press.

На виставці є пиво, яке продавали у білках, а також вино з мишенят, яке п'ють у Китаї та Кореї, давньокорейський напій, виготовлений з рису та дитячого калу, що забродив. Ще є пиво з кукурудзяного борошна з Перу (чича-де-муко), джин із Уганди, виготовлений із зіпсованих бананів, а ще вино з перестиглого апельсина, який забродив у воді з тюремного туалету.

Освіжаючим називають ісландське пиво, виготовлене з яєчка кита, яке закоптили в посліді овечок.

Окремо тут зібрані парфуми та лаки, які вживали люди, коли влада закривала алкогольні магазини в Радянському Союзі.

Виставка триватиме з 5 вересня і впродовж трьох місяців.

Все просто: Чому більше світла дають вночі, а не вдень - пояснення ДТЕК

субота, 6 грудень 2025, 12:58

У ДТЕК пояснили, чому світла більше дають вночі, а не вдень. Пояснення просте - обсяг споживання, передають Патріоти України. Як зазначається, вночі набагато менше споживання. Після опівночі більшість промисловості та офісів не працюють. Люди сплять, і...

"Зимове вигорання": Медики пояснили, чому ми почуваємося погано, коли холодно

субота, 6 грудень 2025, 12:40

Довші ночі, коротші дні, сіре небо та холодна погода можуть зробити всіх нас більш втомленими та млявими. Нам може бути важче прокидатися і наше самопочуття в холодну пору року зазвичай погіршується, передають Патріоти України. . Доктор Нікі Кі, спеці...