З архіву ПУ. Виступ легендарної української співачки у Москві розлютив мережу (відео)

Українська співачка Софія Ротару, яку зацькували через повернення до Росії, все-таки виступила на "Пісні року".

Відео, знятим під час появи артистки біля входу концертно-розважального комплексу "ВТБ Арена", поділився в своєму Instagram СтарХит, передають Патріоти України 19 грудня 2019 року.

"Її тут чекали, напевно, більше всіх. Софія Ротару приїхала на "Пісню року". Виглядає приголомшливо, настрій відмінний всім злим язикам на зло. За лаштунками Софія Михайлівна зустрілася і поспілкувалася з другомФіліпом Кіркоровим. І вся в квітах і компліментах покинула захід", – пише видання.

Втім в коментарях більшість користувачів негативно поставилися до приїзду української співачки, назвавши Ротару зрадницею.

Однак, незважаючи на негативну реакцію багатьох користувачів, у мережі з'явилися й інші відео з виступу співачки, на яких видно, що російські глядачі із захопленням реагують на виступ Ротару і буквально засипали її букетами квітів.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...