З архіву ПУ. "Их нравы": У Москві відбулася кривава перестрілка між кавказцем-таксистом та ДАІшниками, горець виявився вправнішим (фотофакти)

На Ленінградському проспекті в Москві 15 червня 2020 року трапилася перестрілка між співробітниками ДАІ та таксистом. За попередніми даними постраждали троє осіб, зазначають Патріоти України.

За оперативною інформацією поранені двоє поліцейських (вони перебувають у важкому стані в лікарні), та сам водій таксі, який нібито відкрив стрілянину.

Як повідомляє Telegram-канал LIFE SHOT, за однією з версій, стрілянина трапилася після того, як правоохоронці зупинили таксиста для перевірки документів. Його затримали, а потім госпіталізували.

Видання ТАСС уточнило, що чоловік, який обстріляв поліцейських в момент події був у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння. За фактом стрілянини порушено кримінальну справу за статтею про посягання на життя співробітника правоохоронних органів.

РенТВ назвало ім'я таксиста. Це 24-річний уродженець Інгушетії Ратмір Галаєв. Поки невідомо, чому він відкрив стрілянину. Також оприлюднено його фото.

З'явилося фото таксиста, який відкрив стрілянину по співробітниках ДАІ

Місце перестрілки між таксистом та ДАІшниками у Москві

У Москві трапилася перестрілка між таксистом і поліцейськими

У Москві трапилася перестрілка між таксистом і поліцейськими

У Москві трапилася перестрілка між таксистом і поліцейськими

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...