З архіву ПУ. З життя "хохляцьких скреп": Олександр Цекало викупив власне прізвище у рідної сестри Віри Брежнєвої заради молодої дружини

Молода дружина 58-річного Олександра Цекала відмовилася брати прізвище чоловіка до тих пір, поки її носить його ексдружина Вікторія.

Вікторія Галушка і Олександр Цекало

Відомо, що після розлучення сестра співачки Віри Брежнєвої не поміняла документи і по паспорту залишилася Цекало, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Заради четвертої дружини, художниці Дарини Ервін, продюсер запропонував ексдружині Вікторії вигідну угоду. Продати йому прізвище Цекало і знову стати по документам Вікторією Галушкою.

Повідомляється, що сестра Брежнєвої у грудні 2019 року погодилася на умови батька її двох дітей. Примітно, що Цекало навіть найняв адвоката, який простежить за зміною документів.

Олександр Цекало та Вікторія Галушка були одружені близько 10 років. У пари народилися двоє дітей, але це не врятувало шлюб. Цекало кинув сестру Брежнєвої і раптово одружився на 27-річній художниці Дарині Ервін.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...