З архіву ПУ. За космічний гонорар у космічному костюмі: 60-річна Мадонна вразила "Євробачення" зухвалим номером (фото)

Культова поп-діва стала "родзинкою" гала-концерту пісенного конкурсу Євробачення-2019, який відбувся 18 травня 2019 року.

В гранд-фіналі Мадонна представила дві пісні: хіт "Like A Prayer" 1989 року випуску і новий сингл "Future", який виконала з репером Quavo, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Артистка підкорила зухвалим і провокаційним номером, де відзначилася декораціями з релігійними елементами, що стало певною проблемою для організаторів (вони турбувалися за реакцію католицької церкви).

Під час виконання треку "Future" співачка трохи роздягнулась і виступала в сукні з прозорим подолом. В цілому ж, вбрання Мадонни були досить скромними, на відміну від її номера.Відзначимо, за виступ на Євробаченні світова поп-діва Мадонна запросила космічний гонорар - 1,35 млн доларів. При цьому зірка також доставила масу проблем організаторам. Зокрема, з Мадонною до останнього моменту не могли підписати контракт. Документ був підписаний менш, за дві доби до виступ.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...