З архіву ПУ. За секунду до..: Популярна блогерка через бажання зробити селфі розтрощила собі руки та ноги (фото)

Популярна блогерка, 23-річна Алекса Терразас із Нуево-Леона вирішила зробити екстремальне фото на перилах і впала вниз із висоти 23 метрів.

Як повідомляє Daily Mail, вона не трималася руками, коли виконувала позу з йоги на камеру вниз головою, у результаті чого зірвалася з балкона, передають Патріоти України 29 серпня 2019 року.

Цей момент за секунду до падіння встигли зафіксувати. Дівчину госпіталізували з розтрощеними руками, ногами, стегнами і пробитою головою. В операційній вона провела 11 годин, перш ніж медики змогли привести її до норми, наскільки це взагалі можливо з такими травмами.

Блогерка була в критичному стані, коли її доставили до лікарні. Пізніше її стабілізували. За словами лікарів, Терразас не зможе ходити мінімум три роки після невдалого експерименту.

Тим часом, поліція перевірила перила балкона і не виявила будь-яких неполадок. Сусіди дівчини розповіли правоохоронцям, що подібні трюки вона виконувала неодноразово.

Алекса Терразас

Будівля, в якій сталася трагедія

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...