З архіву ПУ. За те, що чіплявся до дівчини: У Туреччині чоловік прямо на вулиці кастрував маніяка

У столиці Туреччини, Анкарі, сталася резонансна подія. Там прямо на вулиці кастрували чоловіка, який чіплявся до 18-річної дівчини, повідомляють Патріоти України.

За інформацією Times.kz, батько дівчини зайшов у магазин за сигаретами, а вона його чекала на вулиці. У якийсь момент до дівчини почав приставати сторонній чоловік, але вона його відшила. Однак незнайомцю це не сподобалося, він почав її ображати і хапати за руки.

Вийшовши з магазину, батько дівчини вдарив кривдника його дочки, повалив на землю, дістав ніж і кілька разів ударив його в статевий орган. Постраждалого забрала "швидка", він фактично став кастратом. Батька дівчини затримала поліція, в даний час йде розгляд справи.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...