З архіву ПУ. За відмову обслуговувати клієнтку без маски: У США бариста отримав $50 тисяч чайових

Незадоволена клієнтка поскаржилася на нього у соцмережах, але підтримки не отримала.

У Каліфорнії жінка у соцмережах написала гнівний пост, аби заганьбити бариста за просте дотримання правил під час пандемії - той відмовився обслуговувати її без маски. Натомість люди підтримали хлопця і назбирали йому 50 тисяч доларів чайових, передають Патріоти України влітку 2020 року з посиланням на Independent.

Зокрема, Ембер Лінн Жиль опублікувала фотографію працівника "Starbucks" Леніна Гутьєрреса у фейсбуці та розповіла, що він відмовився обслуговувати її, бо вона не мала маски. Вона додала, що захисні маски "тупі, як і ті, хто їх носить".

Очікуваної підтримки жінка не отримала. Тисячі людей зазначили, що закон штату Каліфорнія вимагає, аби люди, за деякими винятками, носили маски в громадських місцях. На платформі GoFundMe навіть почали збір коштів, аби відзначити роботу 24-річного хлопця чайовими на знак підтримки. Станом на ранок суботи там вже назбиралося 50 тисяч доларів.

Як розповів бариста та танцівник-початківець про інцидент у відео згодом, він збирався показати їй розпорядження, за яким вимагається носіння масок, але жінка відмовилася слухати й пішла геть, обізвавши людей "вівцями". Згодом вона повернулася, аби уточнити ім'я хлопця. Подякувавши за чайові у відео, він додав "Я хочу нагадати всім, щоб ви були добрі один до одного і любили один одного".

Як зазначається, вимога носити маски набрала чинності в штаті 18 червня. Від цього звільнені лише діти у віці до двох років й ті, у кого є певні медичні протипоказання.

В інтерв'ю одному з каналів Ембер Лінн Жиль, до всього іншого ще й противниця вакцинації, заявила, що її "дискримінували". Вона натякнула, що має протипоказання до носіння масок, але відмовилася повідомити які.

"То шо ти робиш то не "іскуство". А повна х**ня!": Соня Морозюк хотіла вразити підписників процесом написання картини, але щось пішло не так

четвер, 18 квітень 2024, 20:44

Вулична художниця, одіозна екснаречена Романа Гринкевича Соня Морозюк у себе в Instagram виклала відео, на якому показала, як створює нову картину. І – очікувано нарвалась на хвилю хейту, передають Патріоти України. На початку процесу Соня у рукавичках...

"Йому було прикро через позицію доньки": Ані Лорак відмовилася співати патріотичні пісні на слова свого батька

четвер, 18 квітень 2024, 20:32

«Певно, не дозволили продюсери», – здогадується пані Валентина. Мирослав дуже любив свою доньку Кароліну, говорить його колега. Валентина Макогон розповіла, що до 2014 року Кароліна спілкувалася з батьком, навіть допомагала йому фінансово. «Як їхні сто...