З архіву ПУ. "Заберемо Москву!": Соколова потролила росіян зухвалим планом деокупації Криму (відео)

Подібна "многоходовочка" могла би викликати заздрість навіть у Путіна...

Яніна Соколова. Фото: скріншот з відео.

Українська журналістка Яніна Соколова кумедно постібалася над російськими окупантами Криму і озвучила жартівливий план деокупації півострову за допомогою крейсера "Москва". Яскравий тролінг агресору вона влаштувала в ефірі свого шоу "Вечір з Яніною Соколовою", аналізуючи новину про плани окупантів утилізувати український підводний човен "Запоріжжя", передають Патріоти України 7 вересня 2019 року.

"Російські військові у Криму вирішили утилізувати наш підводний військовий човен "Запоріжжя". Ну, той, який вони сп*здили у нас під час анексії півострову. На утилізацію оголосили тендер – вартість процедури 200 млн рублів. А говорили, що наш човен небоєздатний. Навіть у такому стані він завдав пробоїну ворожому бюджету", – підколола телеведуча росіян.

Потім вона запропонувала Україні використовувати цю тактику і далі, продовжуючи не тільки розвалювати економіку Росії, але і наближаючи повернення своєї території. "Я пропоную нам йти далі: податися на цей тендер, виграти його, забрати 200 мільйонів, на 200 мільйонів купити рису і засипати його в підводний човен, попередньо зробивши отвір в корпусі. Рис від води набрякне, і підводний човен "Запоріжжя" роздується до атомохода. Щоб утилізувати атомохід, вже потрібен мільярд", – сміється Соколова.

"Ми подаємося на тендер, виграємо мільярд, даємо хабар адміралу Чорноморського флоту Ігорю Осипову і забираємо крейсер "Москва". Підпливаємо на "Москві" до Севастополя і у величезний гучномовець кажемо: "Жителі Севастополя і Криму, наказую вам повернутися в Україну!". А, як відомо, що скаже Москва, так кримчани на "референдумі" й проголосують", – із сарказмом додала журналістка, у властивій їй манері засудивши захоплення українського півострова російськими окупантами.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...