З архіву ПУ. "Забули, гади, запах шин!": Студенти КНУ бунтують проти поновлення юриста Януковича в провідному виші країни

Колишнього заступника глави Адміністрації президента Віктора Януковича Андрія Портнова поновили на посаді професора кафедри конституційного права юридичного факультету КНУ.

Студентам Київського університету ім. Тараса Шевченка погрожують через проведення акції протесту проти призначення соратника експрезидента-утікача. Про це повідомив координатор С14 Сергій Мазур, передають Патріоти України 20 червня 2019 року.

"Іван Голод. Студент КНУ ім.Шевченка. Один із організаторів акції "Ні Портнову в КНУ!" Вгадайте, чому йому сьогодні погрожували охоронці університету й обіцяли незаліки. Сьогодні акція не лише про те, щоб звільнили Портнова, а й щоб підтримати таких студентів, яких адміністрація хоче поставити на місце. Не вийде. Приходьте. 18:30, Червоний корпус КНУ ім. Шевченка", - написав Мазур.

Згідно з наказом ректора КНУ ім. Т. Шевченка Леоніда Губерського, Портнов прийнятий на посаду професора і повинен приступити до обов'язків професора з нового навчального року - з 1 вересня 2019-го по 30 червня 2020 року.

Студенти університету на сьогодні готують акцію протесту проти Портнова. Вимагають від керівництва вузу скасувати наказ про його працевлаштування.

Також вони очікують публічного вибачення від Леоніда Губерського за призначення Портнова.

Активісти у соцмережі закликають усіх небайдужих зібратися на акцію, яка відбудеться 20 червня о 18:30 у Червоному корпусі КНУ ім. Шевченка, щоб захистити "честь і репутацію" університету.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...