З архіву ПУ. "Захід виходить за межі статевих збочень": Мережу підірвав комуністичний "шабаш" у Запоріжжі (фото)

Літні любителі СРСР влаштували "рольову вечірку".

У Запоріжжі в честь радянського свята – Дня захисника вітчизни, який святкували 23 лютого 2020 року, влаштували дивний захід, на який покликали ветеранів Другої світової війни. Про це повідомляє громадський активіст Іван Мінченко у Facebook, передають Патріоти України.

"На фото Запоріжжя сьогодні. У кожного звісно свої специфічні смаки під час рольових вечірок, але цей захід виходить за межі статевих збочень (депутату Євгенію Шевченко "щирі" вітання від комуністів). Привид комунізму нині такий, і впевнено віддаляється в небуття від очей спостерігачів", – написав він.

"Славетне місто Запоріжжя сьогодні. А ви кажете короновірус... Тут я вагаюсь дисертацію захищати чи ні", – пише офіцер ЗСУ Антолій Штефан Штірліц. Українці обурені фото та такою поведінкою жителів Запоріжжя, про що активно пишуть у мережі.

"Бабки просто на побачення в такий спосіб запрошують, ну типу на вечірку кому за...", "Коронавірус гуманніше, дає хоч якийсь шанс на одужання", "Це просто капець, старі калоші казки "русского мира" знову хочуть відродити, а в Запоріжжі кожен другий колаборант", – пишуть вони.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...