З архіву ПУ. Захотіла слави: Запорізька чиновниця "показала м'язи" на конкурсі бодібілдерів у "ДНР" (фото)

Захід "Кубок Донбасу по бодібілдингу і фітнесу-2017" у жовтні минулого року організувала Федерація бодібілдингу "ДНР".

Скріншот

Головна спеціалістка Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Маргарита Богуславська брала участь у спортивному чемпіонаті в "ДНР". Відповідна інформація розміщена на сторінках в соціальних мережах посадовиці, повідомляють Патріоти України у червні 2018 року.

На фоні відповідного банеру опублікувала фото Богуславська як учасниця під №53. Вона ж фігурує на фото в публікаціях тамтешніх ЗМІ.

Богуславська працює у ГУ Держпродспоживслужби в Запорізькій області з лютого 2018 року. До цього обіймала посаду головного спеціаліста відділу поводження з відходами управління з видачі документів дозвільного характеру Донецької обласної державної адміністрації.

Згідно декларації, Богуславська отримала за 2017 рік 5418 тис. гривень допомоги переміщеним особам на проживання. У 2016 році Богуславська розірвала шлюб з Богуславським Владиславом Владиславовичем. Особа з таким ПІБ нині працює комерційним директором Запорізького електровозоремонтного заводу. Нещодавно було затримано одного з керівників заводу за отримання хабаря.

За інформацією деяких ЗМІ, цим посадовцем є саме комерційний директор підприємства Владислав Богуславський. Раніше Богуславський обіймав посаду виконуючого обов'язки керівника донецького ДП "Шахта "Південнодонбаська №3 ім. М.С. Сургая".

Джерело: Наші гроші

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...