З архіву ПУ. Зал плакав: Олег Сенцов виступив на форумі YES (фото, відео)

Звільнений з російського полону режисер Олег Сенцов підкорив конференцію YES сильним виступом, де розповів про свою боротьбу в російській в'язниці.

Колишній в'язень Кремля український режисер Олег Сенцов урочисто 13 вересня 2019 року відкрив конференцію YES (Ялтинська європейська стратегія), виступивши зі зворушливою і сильною промовою, передають Патріоти України.

Зокрема, під час свого виступу звільнений політв'язень показав пластикову банку з українським прапором і гаслом "Слава Україні", в якій зберігав чай в російській колонії. Також Сенцов показав іменний бейдж ув'язненого з особливою відміткою - перекресленою червоною лінією. Режисер пояснив, це означає, що засуджений схильний до втеч.За відгуками аудиторії і реакції в залі, виступ був дуже потужним і відвертим, тому багато в залі плакали.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....