З архіву ПУ. "Зал*па страшна": Дівчина з Алчевська з матюками розповіла про реалії життя в окупації (відео)

Вся правда про "щасливе" життя в "молодій республіці"...

Мешканка окупованого міста Алчевськ Луганської області у листопаді 2019 року виклала відео, на якому розповіла про життя по той бік лінії розмежування. Відповідний відеоролик з підписом "вся правда про життя в окупованому Алчевську", виклав у своєму Twitter український офіцер Анатолій Штефан ("Штірліц"), передають Патріоти України.

"Зараз я вам розповім, що таке "зал*па страшна". Я живу в місті Алчевськ Луганської області, всі ми знаємо про те, що відбувається в нашому регіоні. Трохи фактів про наше місто. Перше, у нас є комендантська година, і всі магазини працюють максимум до 9 вечора, дуже рідко, коли до 10-ти", – розповідає вона.

На вулиці міста не можна виходити з 23:00 розповідає дівчина, а якщо на когось виявлять, то "заберуть на прекрасному "бобику" і відвезуть куди подалі".

"Вода у нас йде через день, і щоб покупатися завтра, воду потрібно набирати сьогодні в усі тазики світу. Інтернет у нас поганий, про мобільний взагалі мовчу, його просто немає. Зв'язок – це взагалі окремий вид мистецтва, додзвониться можна тільки з сотого разу", – завершила розповідь місцева мешканка.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...