З архіву ПУ. Зарізали біля власного будинку: У Запоріжжі вбили відомого кримінального авторитета (фото 16+)

Убитий був причетний до наркобізнесу в місті.

У Запоріжжі вбили кримінального авторитета азербайджанського походження на прізвисько "Сарван", передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

Чоловік 1968 року народження помер увечері 22 лютого від ножового поранення грудної клітини в автомобілі швидкої допомоги.

"Тривають першочергові слідчо-оперативні заходи щодо встановлення всіх обставин та причетних до скоєння кримінального правопорушення", – повідомили в місцевій поліції.

За даними місцевих журналістів, убитий причетний до наркобізнесу в Запоріжжі. Також він організовував злочинне угруповання і тісно спілкувався з "Григорою" – іншим відомим в Запоріжжі кримінальним авторитетом.

Також "Сарван" мав зв'язки з злодіями в законі і на своїй батьківщині, в Азербайджані.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...