З архіву ПУ. "Здохни, тварь, сама скорей. Из-за тебя страдают дети": У Хабаровську "доброзичливі" сусіди побажали смерті жінці з COVID-19 (відео)

У російському Хабаровську сусіди побажали смерті жінці, яка повернулася з-за кордону і захворіла на коронавірус COVID-19.Розповідь Валентини опублікував телеграм-канал Mash, передають Патріоти України 31 березня 2020 року.

Жінка їздила в Аргентину, а назад поверталася через Рим. Наступного дня Валентині стало погано, вона звернулася в швидку і у неї діагностували коронавірус. Під'їзд закрили на карантин.

У неї залишився вдома кіт, якого приходить годувати сусідка, яка і знайшла на дверях записку з побажанням смерті. Там було написано: "Здохни тварюко сама скоріше. Через тебе страждають наші діти". Сама Валентина заявила, що розуміє людей, тому що їм страшно.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...