З архіву ПУ. Зграя бродячих псів до смерті загризла 25-річну полтавчанку

Копи знайшли потерпілу вже без свідомості, через добу вона померла в реанімації.

У Полтаві померла 25-річна жінка, яку вранці в суботу, 12 жовтня 2019 року, покусала зграя бродячих собак, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

В поліцію про те, що трапилося заявила жінка, яка випадково помітила, що відбувається. До слова, копи знайшли потерпілу вже без свідомості. При цьому правоохоронцям самим довелося відбиватися від буйного стада псів, в хід пішли газові балончики.

Так ось, через добу після нападу тварин молода мешканка Полтави померла в реанімації.

"Після надходження в лікарню постраждала добу перебувала в стабільно важкому стані. У неї було діагностовано сильне переохолодження, скальпована рана голови і множинні укушені рани на тілі. Поки не можна однозначно сказати, що саме призвело до летального результату. Тому чекаємо результатів судмедекспертизи. Але за фактом смерті відкрито кримінальне провадження", - повідомила прес-офіцер ГУНП в Полтавській області Поліна Ларіна.

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...