З архіву ПУ. Жертва була не одна: Після зґвалтування і тортур у Кагарлику зважилися зізнатися ще троє постраждалих

Подробиці свідчень до завершення розслідування не розголошуватимуть.

Після резонансу з побиттям і зґвалтуванням жінки у відділенні поліції в Кагарлику Київської області до правоохоронців звернулися ще троє постраждалих. Їх також допитували поліцейські Сергій Сулима і Микола Кузів. Про це у червні 2020 року повідомляють Патріоти України із посиланням на виконувача обов'язків директора Державного бюро розслідувань Олександра Соколова.

Він зазначив, що слідство отримало інформацію про інші випадки знущань. "Призначено експертизи, тому що виявлені додаткові постраждалі у цій справі від рук вказаних правоохоронців", – сказав Соколов.

Подробиці свідчень до завершення розслідування не розголошуватимуть. "Давайте ми завершимо досудове розслідування. У захисту буде можливість ознайомитися з матеріалами, і вже після засідань будуть висвітлені факти", – уточнив він.

Джерело: ТСН.ua

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...