З архіву ПУ. Жінка-кінь: Норвежка скаче на четвереньках і бере бар'єри (відео)

Вона може бігати риссю, галопом - в точності, як її улюблена тварина.

Молода мешканка Норвегії Айла Крістін потрясла соцмережі своїм незвичайним умінням. Вона може дуже швидко бігати на четвереньках і бере бар'єри, як справжній кінь, передають Патріоти України.

Айла розповіла виданню Insider, що з чотирьох років хотіла бути собакою. І вже тоді освоїла біг на чотирьох кінцівках. А, коли вона зрозуміла, що їй більше подобаються коні, то просто «обновила» свою майстерність. Вона може бігати риссю, галопом - в точності, як її улюблена тварина.


А після того, як жінка-кінь почала викладати свої відео в мережі, вона стала справжньою інтернет-сенсацією, хоча і не всі розуміють це її захоплення.

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...