З архіву ПУ. Жінку загриз французький бульдог, якого вона врятувала, взявши додому з собачого притулку

Агресивного бульдога раніше тренували для собачих боїв. Швидше за все, буде прийнято рішення його приспати.

Мешканку передмістя американського міста Чикаго Лізу Урсо на смерть розтерзав собака, якого вона не так давно взяла до себе в будинок з собачого притулку. Таким чином жінка врятувала пса від смерті: щорічно в США присипляють в середньому близько 670 тисяч собак, які не знайшли собі господарів, повідомляють Патріоти України у травні 2020 року.

Собака породи французький бульдог на прізвисько Блу напав на Лізу і завдав їй важких ран. Одяг Урсо було розірвано на шматки. Жінка, яка захлиналася кров'ю, зуміла виповзти на ганок свого будинку і померла. Як повідомляє видання People, тіло 52-річної Урсо виявили її друзі. У будинку, крім собаки-вбивці (шерсть якої була вимазана кров'ю), проживав ще один французький бульдог і бордер-коллі.
Раніше Ліза тимчасово віддала Блу назад в притулок - після того, як він двічі покусав її бойфренда. 13 квітня чоловікові довелося накласти шви на руку і плече. А 21 квітня пес знову атакував його, травмувавши ногу в двох місцях. Після десятиденного спостереження собака, який, здавалося, поводив себе нормально, на прохання господині повернувся додому. «Вона любила цю тварину», - розповіли друзі Лізи поліцейським. Але її рішення повернути собаку виявилося фатальним.
Є інформація, що агресивного бульдога раніше тренували для собачих боїв. Швидше за все, буде прийнято рішення його приспати. Зазначається, що французькі бульдоги - невеликі собаки, але з дуже сильними щелепами. І, хоча, як заявили в поліції, вони «не асоціюються зі смертельними атаками», в даному випадку сталося сумне виключення з правил.

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...