З архіву ПУ. "Жить красиво", або "Коли море по коліно": З'явилося відео "перехоплення" українського олігарха, котрий наплювавши на карантин вирушив на Лазурне узбережжя Франції разом з дівчатами та партнерами

Літак, який орендувала групаУ мережі з'явилися кадри "перехоплення" групи бізнесменів, серед яких – українець, які незважаючи на карантин через коронавірус хотіли потрапити до елітної вілли в Каннах з Великобританії, передають Патріоти України 12 квітня 2020 року.

Відео та фото опублікувало Daily Mail. Журналісти зазначили, що вартість оренди особняка оцінюється в 50 000 фунтів стерлінгів за ніч. До нього прямувала група з десяти осіб: трьох бізнесменів, трьох молодих жінок і різного персоналу. Вартість самої вілли під назвою Alang Alang – 60 млн фунтів стерлінгів.

Відомо, що групу зупинили співробітники митниці та поліції аеропорту Марсель-Прованс, заборонивши бізнесменам виходити з приватного літака.

Після трьох годин суперечок лайнеру наказали повернутися до Великобританії. Ніхто з "туристів" у результаті не перетнув кордон Франції, тому штрафів вони не отримали. Однак, за незаконний оштрафували пілотів літака.

Маршрут приватного лайнера

При цьому один із бізнесменів сказав Daily Mail, що вони нібито направлялися на віллу, щоб укласти комерційну угоду, яка створила б більше 900 робочих місць.

Чоловік стверджував, що, крім трьох мільярдерів, інші в групі були охоронцями, секретарями та перекладачами.

Бізнесмен також сказав, що поїздка була заброньована декількома днями раніше, і звинуватив французьку владу в "дурості". "Проблема полягала в дурному невігластві за часів COVID-19", – обурився він.

затримання літака

Поліція зі свого боку повідомила, що чоловікам, які прилетіли з аеродрому Фарнборо в Гемпширі, було по 40-50 років. Із ними на борту летіли жінки у віці 20 років, яких бізнесмени назвали супроводжуючими, проте називати імена відмовилися.

Бізнесмени прилетіли до Франції на літаку Embraer Legacy, вартість оренди якого – 5 300 фунтів стерлінгів на годину. Три вертольоти, які були заброньовані, щоб доставити групу в особняк, не мали права на зліт.

Alang Alang

Поліція заявила, що один із членів групи найняв приватний літак в аеропорту і вилетів до Німеччини. Інші на чолі з багатим хорватом, який живе в Лондоні й оплатив всю поїздку, полетіли назад до Великобританії.

Alang Alang



Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...