З архіву ПУ. "Зі сталевими яйцями": Фанат Росії Усик назвав президента, якому симпатизує

Український боксер Олександр Усик зізнався, що йому симпатизує стиль правління президента Білорусі Олександра Лукашенка. Про це спортсмен розповів у інтерв'ю каналу "Ехо Києва" в YouTube, передають Патріоти України.

"Знаєте, хто мені подобається з президентів? Олександр Лукашенко. Він приймає правильні рішення. Лукашенко - мужик з величезними сталевими яйцями", - сказав Усик.

У той же час боксер зізнався, що президенти у нього не викликають захоплення. За його словами, він схиляється перед іншими людьми. Зокрема, Усик заявив, що захоплюється святителем Лукою, якого переслідувала радянська влада, але при цьому він рятував життя людей.

Шпигувала за понтонними переправами ЗСУ: СБУ затримала підозрювану, яка працювала на ворога на Донеччині

вівторок, 30 квітень 2024, 10:50

Служба безпеки повідомила про підозру жительці Донеччини, яка співпрацювала з Росією та шпигувала за понтонними переправами ЗСУ в регіоні. Про це повідомляє СБУ, передають Патріоти України. Зазначається, що затриманою виявилася 25-річна місцева житель...

Вручатимуть навіть обмежено придатним? Які зміни чекають на українців з 18 травня

вівторок, 30 квітень 2024, 10:30

Новий закон про мобілізацію в Україні набирає чинності з 18 травня, і в ньому дійсно будуть положення, про які попереджають юристи - зокрема, про те, що повістки зможуть "виписувати на коліні". Про це йдеться в матеріалі "РБК-Україна", передають Патрі...