З архіву ПУ. ​Зірка "Кварталу" розповіла про втрату двох дітей

Дві вагітності Олени Кравець перервалися, плоди завмирали на одному і тому ж терміні.

Олена Кравець. Фото: соцмережі.

Зірка «Кварталу» Олена Кравець, яка пережила розрив зі старшою дочкою, вперше розповіла про сімейну трагедію. Вона шокувала відвертим зізнанням про втрату дітей, повідомляють Патріоти України.

Олена розповіла, що дві вагітності перервалися, плоди завмирали на одному і тому ж терміні. Вони з чоловіком Сергієм важко переживали втрати. «Це завжди дуже складно переживається. Була гонка, і на цій швидкості дітей не виношують. Тому у мене два рази трапилася завмерла вагітність і при тому на одному і тому ж терміні - на восьми тижнях. Колись про це було важко говорити», - розповіла Олена програмі ЖВЛ на каналі «1 + 1».

Тоді Олена дуже багато виступала, гастролювала, була завантажена роботою. Вона була абсолютно здоровою, але знову стати матір'ю не виходило. Артистка вважає, що причина в її внутрішньому стані. «Якщо раптом у когось відбувається зараз така ситуація, я як мама, як жінка раджу звернути увагу на стан душі і не боятися звертатися за допомогою до психології, до фахівців», - радить Кравець.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...