З архіву ПУ. Зіркова співачка закликала змінити Гімн України. Українці не в захваті (відео)

За майже п'ять днів петицію підтримали лише 151 чоловік.

14 вересня 2019 року українська співачка Наталія Могилевська почала свій всеукраїнський тур. В ході першого концерту в столичному Ботанічному саду артистка виконала свою версію гімну України, яку випустила до дня визволення українських політв'язнів з в'язниць Росії. Тоді ж вона закликала гостей підтримати петицію на сайті президента з пропозицією внести корективи в текст офіційного гімну держави, передають Патріоти України.

Зміни в державний гімн, як розповіла Могилевська з його релізом в мережі, вона внесла виключно з поваги до історії та всіх українських громадян. При цьому артистка підкреслила, що багато українців бажають внести поправки гімн, чого не скажеш, з огляду на активність навколо петиції.

Документ №22 / 073414-еп з пропозицією внести зміни до гімну України з'явився на сайті президента 13 вересня. Автором виступила Оксана Литвин: "Зараз час змін! Що ми і підтвердили на виборах президента і Верховної Ради. Потрібно додати позитиву до гімну нашого життя, життя держави. Щоб чуючи його, люди усього світу відразу розуміли нашу душу, красу, силу, наше життя", - зазначила автор петиції.

Для його подальшого розгляду документ повинен зібрати 25 тис. електронних підписів солідарних громадян. Проте, через майже п'ять днів на сайті є лише 151 підпис.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...