З архіву ПУ. Зіркові хрущовки: Які квартири в Києві є у Кароль, Лорак і Каменських (фото)

Розкішні заміські котеджі українських селебріті вражають уяву. Але ми знайшли дещо цікавіше. Мало хто знає, що зірки володіють не тільки житлом преміумкласу, передають Патріоти України

Світлана Лобода володіє квартирою недалеко від метро "Університет", а ім'я Тіни Кароль згадується в документах на квартиру в хрущовці.

  • Світлана Лобода

Українська співачка, яка зараз живе та працює в Москві, за офіційними документами володіє квартирою в Києві біля метро "Університет". Так, її "апартаменти" розташовуються в панельному будинку в Шевченківському районі за адресою вулиця Богдана Хмельницького, 39. Ймовірно, Лобода могла там жити, поки не стала "суперзіркою".

  • Тіна Кароль

На Тіну Кароль записано два об'єкти нерухомості: квартира в чотириповерховій хрущовці на вулиці Чистяківська, 13-а в Києві, та особняк у селі Зазим'я, де зараз і живе співачка. Цікаво, що в цьому селі Київської області будинки в сусідстві з Кароль продаються за пів мільйона доларів.

  • Ані Лорак

Ані Лорак, коли ще була звичайною Кароліною Куєк і не милувалася вогнями Москва-сіті з пентхауса, могла жити в Шевченківському районі української столиці, як і Світлана Лобода. Її квартира зареєстрована за адресою вулиця Січових Стрільців, 42 (до 2015 року – вулиця Артема).

  • Настя Каменських

Шанувальники Насті Каменських і Потапа, які щодня стежать за ними в соцмережах, знають, що зіркова пара живе в двоповерховому особняку з великою лоджією, каміном і просторими кімнатами на околицях Києва. А ось раніше знаменитість могла мешкати в панельному будинку на вулиці Андрі Барбюса, яку перейменували 2018 року на вулицю Василя Тютюнника.

  • Тарас Тополя

Соліст популярної групи "Антитіла" задовго до того, як з'їхатися з дружиною Альошею, жив в іншому місці. Виходячи з даних у реєстрі, виконавцю належить квартира в панельному багатоповерховому будинку на Захарівській, 3. Якщо Тополя дійсно мешкав там, то до найближчого метро "Почайна" музикантові доводилося ходити майже 3 кілометри.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...