З архіву ПУ. "Злив" навіть секретну інформацію: Солдат ЗСУ влаштував у ТіkТоk відеочат із "ДНР" і назвав росіян "братнім народом" (фото)

Солдат-строковик Збройних сил України влаштував у соцмережі TikTok відеочат, до якого доєдналися терористи "ДНР". Під час спілкування з ними він оприлюднив заборонену секретну інформацію, а також озвучив проросійські пропагандистські меседжі, передають Патріоти України 6 січня 2021 року.

Про скандальний факт повідомив на своїй сторінці у Facebook колишній український військовослужбовець, ветеран війни на Донбасі Олександр Грамарчук (Гром). За його словами, інцидент трапився у військовій частині Повітряних сил ЗСУ міста Куп'янськ на Харківщині. Сам же солдат родом зі Славгорода Дніпропетровської області.

"Просто зараз у прямому ефірі солдат строкової служби зливає інформацію противнику. На ранок уже переглянути буде неможливо. Хлопчик розповідає про "браццкій народ" і "вайну алігархав". Розбирайтесь тепер. А от противник в курсі, коли станцію вмикають у Куп'янську. Ось де цінність інфи", – обурився захисник.


"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...