З архіву ПУ. Змінилося почуття: Євген Кошовий розповів про стосунки з дружиною

Зірка студії "Квартал 95" відверто розповів, як змінилося його ставлення до дружини через роки шлюбу.

Зірка студії "Квартал 95" Євген Кошовий, який щасливо одружений вже 12 років, відверто розповів, як змінилося його ставлення до дружини через роки шлюбу, повідомляють Патріоти України 2 листопада 2019 року.

Так, в інтерв'ю Дмитру Гордону шоумен зізнався, що з роками його почуття посилюються. Відповідаючи на запитання ведучого, чи любить він Ксенію з роками більше або вважає, що почуття переросли в звичку, Кошовий відповів: "Це не звичка, ні в якому разі. Більше, звичайно більше".

"Десь щось нове дізнаєшся, десь випереджаєш її в думках, знаєш, як вона вчинить у тій чи іншій ситуації. Ми читаємо один одного як книжку, перегортаємо і затримуємося на декількох сторінках по кілька разів", - додав Кошовий.

Євген також назвав свій ідеальний сімейний вечір. "Ми включаємо серіал і можемо дивитися до 4-5 ранку. Вечеряємо, п'ємо, діти грають між собою, іноді, правда, заважають нам дивитися і доводиться ставити на паузу", - розповів актор.


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...