З архіву ПУ. Зробила свій вибір: Відома співачка відмовилася від російського громадянства заради України

Солістка групи YUKO Юлія Юріна розповіла, що отримала українське громадянство. Про це вона заявила в інтерв'ю програмі "Світське життя" з Катею Осадчою, передають Патріоти України 20 жовтня 2019 року.

За словами співачки, вона отримала посвідку на проживання в Україні. Вона зазначила, що документ вона робила три роки без будь-якої допомоги. Крім того, вона нагадала Сергію Притулі, що він обіцяв їй допомогти прискорити отримання українського громадянства.

Варто зазначити, що все почалося з того, що група YUKO брала участь у Національному відборі на Євробачення 2019. Тоді Притула на сцені запитав у Юлії, якщо їх група переможе у нацвідборі, чи вона хоче отримати українське громадянство, враховуючи, що тоді вона була з російським паспортом.

Того вечора Юлія заявила, що вона хоче змінити своє громадянство. Крім того, вона здивувала всіх своєю вимовою українською мовою. Тоді вона розповіла, що є громадянкою Росії, але вже кілька років проживає на території України.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...