З архіву ПУ. Зигзаги долі: Як живе колишній прокурор окупованого Донецька (фото, відео)

Жителів Маріуполя шокувала історія двох бездомних, які оселилися прямо в сміттєкамері висотки на вулиці Гранітній.

За словами місцевих журналістів, невередливих мешканців звуть Іваном і Ганною, передають Патріоти України влітку 2018 року.

Жінка запевняє, що раніше працювала в прокуратурі в Донецьку, потім вийшла заміж, але не склалося, так як чоловік знайшов собі іншу. Вона також додала, що у неї є троє дітей і навіть двоє онуків. Всі її діти живуть разом в будинку на Лівобережжі Маріуполя. Звернутися до них за допомогою вона не може, оскільки нібито телефон з усіма номерами вкрали. “Вони б були в шоці, дізнавшись, як я живу”, – зізналася Анна. Під час спілкування жінка була дуже п’яна, але виявилося, що вона святкувала свій день народження.

За словами чоловіка, він також пішов від дружини і дочки. Йому 41 рік, через такий, на його думку, похилий вік, у нього немає сил почати нове життя. Хоча раніше він працював – був водієм автодрабини в ДСНС, а також водієм маршрутних таксі №101 і №211 у “Марвеї”. “У мене був будинок в селі, я його продав за 7 тисяч доларів і вклав усі гроші в ремонт квартири, зробив євроремонт, – розповідає Іван. – Коли я зустрів Ганну, то дружина вигнала мене, заявивши, що не подаватиме на аліменти, тому що я вклав гроші в ремонт квартири. Зараз доньці допомагає моя мати”.

Іван також говорить, що став жертвою грабіжників, нібито у нього вкрали документи. З цієї причини влаштується на нормальну роботу він не може.

Зараз пара живе разом в сміттєкамері житлового будинку, чим вкрай незадоволені мешканці. Однак Іван каже, що вони навели порядок – прибирають камеру, сортують сміття.

Відзначимо, в “квартирі” у пари є ліжко і електропіч, на якій вони готують їжу. Гроші на продукти, кажуть, добувають, як можуть: здають макулатуру, пластик і метал. Замість ванної у них тазик і великий кип’ятильник. Запах сміття вони маскують освіжувачем повітря. “Чесно, все заважає, але людина, як собака, звикає до всього”, – кажуть бездомні.



Джерело: 0629

Платити треба за лайку на вулиці та вдома: Українців почали штрафуюти за матюки

субота, 20 квітень 2024, 10:31

В Україні щоденно суди виписують десятки протоколів зі штрафами за матюки в публічних місцях. Розмір штрафів становить до 85 грн, передають Патріоти України. Якщо ж, наприклад, використати нецензурну лайку стосовно членів родини навіть вдома, це також...

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...