З Днем Києва: Мер Кличко привітав містян красивим святковим відео

Мер Києва Віталій Кличко привітав мешканців столиці з Днем міста. Цього року, в останні вихідні травня, Київ відзначає 1539-ту річницю. Відео привітання зі своїми улюбленими місцями столиці мер оприлюднив у соціальній мережі Facebook.

Відео починається зі світанку над пам’ятниками засновникам міста – Кию, Щеку, Хориву і їхній сестрі Либіді та князю Володимиру.

Далі Віталій Кличко разом із братом Володимиром здійснюють велопрогулянку Володимирською гіркою та спілкуються з киянами.

На відео також можна побачити, як зранку прокидається столиця: працює дорожня техніка, поливають квіти та наводять лад у парках і скверах. Як кияни займаються спортом і відпочивають.

"Прокинутися в місті, яке любиш! Відкривати його для себе знову і знову! Дбати про його красу і комфорт. Навчатися і працювати. Закохуватися і відпочивати. Щодня творити тут свою історію! Твій Київ – твоя історія!" – говорить у ролику Віталій Кличко.


Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...