"З ДНР, Степане Бандеро!": Відома журналістка збентежила читачів дивним привітанням лідеру ОУН

Яніна Соколова спробувала виправдатися, що це така іронія.​

Журналіст Яніна Соколова відзначилася двозначним постом в Facebook до дня народження Степана Бандери, повідомляють Патріоти України.

1 січня, нагадуючи про річницю від дня народження лідера Організації українських націоналістів, Соколова вжила дивну абревіатуру в тексті. «З ДНР, Степане Бандеро», - написала журналіст.

Соколовій нагадали, що ось уже шість років абревіатуру «ДНР» українці розшифровують цілком однозначно. Мало хто здатний вгадати в цьому поєднанні букв зашифроване «З днем народження». Соколова у відповідь спробувала виправдатися, що це така іронія.


Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...