З екіпажу врятувались лише троє: Біля Сахаліну перекинулося російське судно (фото)

Біля міста Корсаков на Далекому Сході країни-агресора Росії перекинулося російське судно "Григорий Ловцов". Про це 18 жовтня повідомив у Telegram губернатор Сахалінської області Валерій Лимаренко, передають Патріоти України.

"Біля берегів Корсаковського району перекинулося вантажне судно "Григорий Ловцов", яке перевозило щебінь і пісок. Попередньо, під час перевантаження сталися крен і перевертання судна. На борту перебувало семеро членів екіпажу. Трьох людей вдалося врятувати, вони перебувають на рятувальному судні. Доля чотирьох поки невідома", – написав він.

Лимаренко зазначив, що на місці аварії триває пошуково-рятувальна операція, збираються залучити водолазів.

Пізніше губернатор зазначив, що лише один з урятованих членів екіпажу перебуває в задовільному стані, його відпустили додому. "Один у стані середнього ступеня важкості. Другий стабільно важкий, у реанімації. Обидва з переохолодженням", – поінформував Лимаренко.

Російські ЗМІ повідомляють із посиланням на слідство, що загинуло двоє людей.

"Інтерфакс" пише, що судно "Григорий Ловцов" побудували 2002 року в Японії, воно приписане до порту Корсакова. У січні 2022 року екіпаж судна вже надсилав сигнал лиха за 20 км від берега, коли з'явилася загроза пошкодження корпусу через кригу. Тоді ніхто не постраждав, усіх вісьмох людей на борту евакуювали.

Компанія Steko, гендиректор якої облаяв військового, заявила про блокування заводу з боку ТЦК

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 14:59

Працівники територіального центру комплектування нібито заблокували роботу заводу компанії-виробника вікон Steko. Про це йдеться в заяві компанії, передають Патріоти України. Раніше у Дніпрі працівники ТЦК зупинили генерального директора компанії Steko...

Крихітний улюбленець виявився небезпечним: Жінка померла на очах у своїх дітей після укусу домашнього хом'яка

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 14:50

Жінка померла на очах у двох дітей після того, як її вкусив домашній хом'як. Про це повідомляє Metro, передають Патріоти України. 38-річна громадянка Колумбії знепритомніла біля медичного центру неподалік від свого будинку в Іспанії, куди вона прямувал...